PortugualItalySuudi ArabiaChinaGermanyUnited KingdomTurkey
Asagi

1 Euroya Ucak Bileti

It´s all gotta go! Still seats to be had!

Dış
hatlar uçuş arama motoru:

Lufthansa ya bagli ucuz bilet fiyatlari ile ünlü havayollari şirketi. Biletler internet üzerinden www.germanwings.de adlı sitesinden temin edinilebilir. Bileti erken alırsanız 1 euro dan baslayan fiyatlarla avrupanin bir çok şehrine seyahat edebilirsiniz.

Siteye ulaşmak için Buraya Tıkla




İç hatlar uçuş arama motoru:

Bulucak.com, havayolu şirketlerinin internet sitelerinde dakikalarca dolaşarak uçak bileti arama sıkıntısına son veriyor.

Türkiye’deki tüm iç hat uçuşlarının görüntülenebildiği özel bir arama motoru olan Bulucak.com’da anlık güncel bilet fiyatları da sorgulanabiliyor ve karşılaştırma yapılabiliyor.














Inveon Ventures tarafından hayata geçirilen Bulucak.com Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. İç hatlarda uçan bütün havayolu şirketlerinin tüm seferlerinin listelenebildiği Bulucak.com, en uygun ve en ucuz uçak biletinin çok kısa bir süre içinde bulunmasını sağlıyor.

Havayolu şirketlerinin internet sitelerine tek tek girip istenilen tarihteki uçuşları listelemek ve daha sonra fiyat karşılaştırması yapmak yaklaşık 20 dakika sürerken, Bulucak.com sayesinde tüm bu işlemleri gerçekleştirmek yalnızca birkaç saniye sürüyor.

Siteye ulaşmak için Buraya tıkla